Voor elke klus de juiste man

Bij klusbedrijf Hansklus-an uit Gelderland bent u aan het goede adres voor al klussen in- en rondom het huis. Of het nu gaat om het ophangen van een deur, het sausen van een plafond eindigt soms in een kleine verbouwing, Hansklus-an heeft de benodigde kennis en gereedschap in huis om de klus veilig, duurzaam en vakkundig te klaren.

Inspiratie opdoen? Denk eraan dat de bouwzaken u alles kunnen verkopen zonder ook maar een keer bij u thuis te zijn geweest. Vaak bent u achteraf duurder uit doordat materialen toch niet helemaal passen en er dus aanpassingen moet worden verricht, door goede afspraken te maken met mijn leveranciers kan ik goede en scherpe prijzen aanbieden op diverse materialen voor diverse klussen.

Hieronder vindt u een kleine greep aan diverse werkzaamheden met wat informatie die verricht worden door Hansklus-an. Indien u specifieke vragen heeft kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier, wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen gebruik dan het offerte aanvraag formulier.

HK-A huis logo